Drijfveer
Bij participatie gaat samenwerken tussen belanghebbenden niet vanzelf. Als procesbegeleider zoek ik naar de verbinding tussen mensen om complexe vraagstukken te vertalen naar gezamenlijke, begrijpelijke en haalbare oplossingen. Daar word ik blij van. 

Ondernemerschap
Meer dan 20 jaar faciliteer ik groepen in complexe besluitvormingsprocessen. Gestart in exclusieve smart rooms en ontwikkeld naar een wereld van grootschalig online samenwerken. Ondernemerschap vraagt om continue aanpassing op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Samen met en voor anderen. 

Kwaliteiten
Wat anderen mij teruggeven: prettige samenwerking, analytische kijk op het geheel, komt tot de essentie, creëert een sfeer van vertrouwen, katalysator. 

Achtergrond
Bedrijfseconomie aan Maastricht University, met een specialisatie in Bestuurlijke Informatiekunde. Ervaring op het gebied van projectmanagement, sales, management, consultancy, facilitatie en training. 

Typisch Danny
Mijn passies, muziek en faciliteren, hebben veel overeenkomsten. Naar elkaar luisteren, afstemmen en ruimte geven zijn essentiële vaardigheden die het gezamenlijke resultaat als muziek in de oren doet laten klinken. 

Drijfveer
Als individuen maken we deel uit van verschillende systemen en leven we in relatie met anderen. De patronen die we tijdens ons leven ontwikkelen beïnvloeden bewust en onbewust onze handelen in privé situaties en binnen organisaties. Door onbewuste – wat er in onderstroom en op de achtergrond speelt – naar boven te halen, maak je het onzichtbare zichtbaar en help je het individu, het team en de organisatie om beter samen te werken. Ik krijg energie wanneer ik de potentieel van anderen voor hen zichtbaar maak, waardoor ze verder groeien.

Ondernemerschap
Als ondernemer zet ik mijn brede expertise en ervaring op het gebied van systemische principes, projectmanagement, evenementen en persoonlijke ontwikkeling in binnen commerciële bedrijven, overheid en non-profit organisaties. Ik geloof in de kracht van delen van kennis en overvloed en het zichtbaar maken van het onderstroom om op deze manier impact te realiseren.

Kwaliteiten
Resultaatgericht, verbindend, creatief, strategisch denken en doorzettingsvermogen.

Achtergrond
Nederlands Recht (Erasmus Universiteit Rotterdam/National University of Singapore), projectmanagement, eventmanagement, systemisch werk en organisatie opstellingen, training en coaching.

Typisch Atekeh
De rode draad in mijn leven is creëren en verfraaien.
Dat komt onder andere tot uiting in het veranderen en verbeteren van dynamiek binnen een organisatie en/of team; in het introduceren en uitrollen van nieuwe concepten of in het efficiënter maken van processen en procedures. Ook het ontwerpen en maken van zilveren sieraden door middel van een Japanse techniek hoort daarbij.

Drijfveer
Mijn passie is mensen versterken in persoonlijk ondernemerschap waardoor ze beter weten wat ze willen in hun leven en er voor durven te gaan.

Ondernemerschap
In ruim 20 jaar ondernemerschap heb ik samen met partners verschillende dienstverlenende bedrijven opgezet en geleid. Nu help ik organisaties met cultuurontwikkeling, verbeteren van de samenwerking in teams en het versterken van het leiderschap.

Kwaliteiten
Samenwerken, creativiteit, strategisch denken, inlevend, rust, ondernemen en doorzettingsvermogen.

Achtergrond
Bedrijfseconomie (Erasmus Universiteit Rotterdam), marketing, sales, management, organisatieadvies, training, coaching.

Typisch Robert
”The marathon man”. Ik haal veel uit het wekelijks hardlopen van lange afstanden: opladen, afstand nemen, presteren en bewuste verbinding met mijn eigen lijf.

Drijfveer
Ik wordt blij wanneer ik anderen kan laten excelleren in hun (persoonlijk) ondernemerschap en leiderschap. In verbinding met jezelf en met anderen als fundament voor een duurzame en resultaatgerichte samenwerking. Niet door het te vertellen maar door het samen te doen of te  ervaren. Hoe kom je van dromen naar doen.

Mijn drijfveren zijn: Geluk en zingeving, samenwerken en de ander laten excelleren.

Ondernemerschap
Vanaf 1990 ben ik zelfstandig ondernemer, tot 2009 als èèn van de founders van de franchiseformule Hypotheekshop en vanaf 2010 als initiator, verbinder en strateeg in diverse collectieven van zelfstandig professionals. Deze samenwerkingen bewegen zich op het gebied van online marketing, coaching en training van ondernemers, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap in samenwerking en participatie.  en teams. Hierbij heb ik een vernieuwende integrale aanpak ontwikkeld op succesvol samenwerken en samen ondernemen. Daarnaast besteed ik 20% van mijn tijd aan vraagstukken met een maatschappelijke relevantie of impact. Denk hierbij aan mijn bestuursfuncties bij OverRood en Stichting Otuke en de betrokkenheid bij Collectief070 en Cooperatie EVA.

Relaties, vertrouwen, transparantie, duurzaamheid en durven delen zijn belangrijke kernwaarden. Geen hiërarchische structuren met partners en opdrachtgevers maar een ondernemende- en resultaatgerichte aanpak gestoeld op duurzaam samenwerken en succesvol en relevant zijn voor klanten. Vrijheid maar geen vrijblijvendheid.

Een passie voor toekomstgericht werken, projectmatig werken en mindful organiseren. Hierbij geef ik handvatten voor goed gebruik van technologie in relatie tot aanpassing van rituelen en het bespreken van verwachtingen. Praktijkgericht organiseren van informatie, planning en data.

Kwaliteiten
Humor, scherpe observator, creatief denker en doener, verbinder, holistisch , strategisch, empathisch, ondernemend, energiek, vernieuwer levensgenieter, zingever.

Achtergrond
Gymnasium en Sportacademie. Mijn (top)sport carrière vormt een mooi en bijzonder fundament bij team- en organisatie vraagstukken zoals hoe ontstaat flow, hoe ontstaat vertrouwen en hoe haal je meer uit talenten.  Ik volg al 56 jaar de school of life. School voor coaching en mediation en diverse vakopleidingen in de financiële branche.  Ruime ervaring in netwerkgericht ondernemerschap, vernieuwende samenwerkingsconcepten en vormen van ondernemerschap. Gericht op klantgericht werken, leiderschap, online samenwerken, netwerken en c0mmunities en ontwikkelen van collectieve ondernemingen. Vooral wijs geworden door te doen, te vallen en weer opstaan. Een echte lefgozer.

Typisch Jeffrey
Mijn persoonlijke uitspraak is: Niets is toeval, maar zo toeval bestaat kun je het een beetje helpen.(serendipity). Een andere is: “ik kan eigenlijk niks maar ben daar onwijs goed”. Vaak een mooie aanleiding voor het echte gesprek over samenwerken en meer resultaat uit samenwerking. Wars van een schoolse- of methodische  aanpak. De hofnar die spiegelt en de coach of gids die mensen en organisaties helpt niet door te vertellen maar door het te laten ervaren en hen te laten doen.

Drijfveer
Het realiseren van zaken in een veranderende omgeving is mijn drijfveer. Als veranderaar ben ik altijd op zoek naar wat beter, anders en leuker kan. Geef mensen daarbij vertrouwen en zet ze in hun kracht.

Ondernemerschap
Eigenaar van Boekhandel Maximus, een boekhandel annex espressobar in Rotterdam Hillegersberg.
Daarnaast begeleid ik organisaties en mensen op het gebied van strategie en executie in combinatie met beter samenwerken.

Kwaliteiten
Resultaatgericht, passie en drive, strategisch, ondernemend, overzicht, focus, doorzetter, communicatief sterk, bindende factor.

Achtergrond
Bestuurskunde (Universiteit van Amsterdam), verandermanagement, management, directie, customer service, strategie-ontwikkeling, organisatieadvies, training, coaching.

Typisch Caroline
Als voortvarend en energiek persoon verrast het mensen vaak dat ik zo’n drie boeken per week lees. Het waarom? Om met George R.R. Martin te spreken “I have lived a thousand lives and I’ve loved a thousand loves. I’ve walked on distant worlds and seen the end of time. Because I read.”

Drijfveer
Mensen helpen elkaar beter te begrijpen en zich open te stellen om te ‘delen en samen te werken’ met elkaar en met hun klanten. Ik zoek daarbij altijd naar nieuwe vormen om eerst contact te maken en te verbinden.

Ondernemerschap
Ruim 25 jaar werk ik ondernemend, waarvan de laatste 13 jaar als zelfstandig ondernemer. Samen met partners heb ik verschillende dienstverlenende initiatieven ontwikkeld en uitgeprobeerd op het gebied van klantgerichtheid, innovatie en het verbeteren van de samenwerking tussen mensen in teams, tussen teams en met klanten of andere stakeholders, zowel in fysieke als online interactie.

Kwaliteiten
Sterk in verbinden door te luisteren, samen te vatten én daardoor te begrijpen. Altijd uitzoomen om de verbanden van de hele puzzel te zien. Anderen helpen door hun interactie met elkaar te faciliteren, te anticiperen en/of te interveniëren wanneer dat nodig is. Mijn creatief vermogen stelt mij in staat om altijd een (nieuwe) weg te vinden om mijn klanten te helpen hun gezamenlijke weg te vinden en daarmee hun resultaat te bereiken.

Achtergrond
Bedrijfskundig Econoom (Erasmus Universiteit) gespecialiseerd in (klantgerichte) marketing, sales en service. Ik werk als adviseur, trainer en coach. Ik doe dat op een faciliterende wijze.

Typisch Frans
Altijd initiërend met nieuwe ideeën om mensen te helpen samen te komen en het gesprek met elkaar te voeren. Een generalist in hart en nieren, continu op zoek naar duiding door het ‘hele’ plaatje te begrijpen. Als ik ergens enthousiast over ben, kun je dat aan mij zien en merken. Dan knipper ik letterlijk en figuurlijk met mijn ogen om snel vooruit te willen: doen!