Drijfveer
Als individuen maken we deel uit van verschillende systemen en leven we in relatie met anderen. De patronen die we tijdens ons leven ontwikkelen beïnvloeden bewust en onbewust onze handelen in privé situaties en binnen organisaties. Door onbewuste – wat er in onderstroom en op de achtergrond speelt – naar boven te halen, maak je het onzichtbare zichtbaar en help je het individu, het team en de organisatie om beter samen te werken. Ik krijg energie wanneer ik de potentieel van anderen voor hen zichtbaar maak, waardoor ze verder groeien.

Ondernemerschap
Als ondernemer zet ik mijn brede expertise en ervaring op het gebied van systemische principes, projectmanagement, evenementen en persoonlijke ontwikkeling in binnen commerciële bedrijven, overheid en non-profit organisaties. Ik geloof in de kracht van delen van kennis en overvloed en het zichtbaar maken van het onderstroom om op deze manier impact te realiseren.

Kwaliteiten
Resultaatgericht, verbindend, creatief, strategisch denken en doorzettingsvermogen.

Achtergrond
Nederlands Recht (Erasmus Universiteit Rotterdam/National University of Singapore), projectmanagement, eventmanagement, systemisch werk en organisatie opstellingen, training en coaching.

Typisch Atekeh
De rode draad in mijn leven is creëren en verfraaien.
Dat komt onder andere tot uiting in het veranderen en verbeteren van dynamiek binnen een organisatie en/of team; in het introduceren en uitrollen van nieuwe concepten of in het efficiënter maken van processen en procedures. Ook het ontwerpen en maken van zilveren sieraden door middel van een Japanse techniek hoort daarbij.