Drijfveer
Bij participatie gaat samenwerken tussen belanghebbenden niet vanzelf. Als procesbegeleider zoek ik naar de verbinding tussen mensen om complexe vraagstukken te vertalen naar gezamenlijke, begrijpelijke en haalbare oplossingen. Daar word ik blij van. 

Ondernemerschap
Meer dan 20 jaar faciliteer ik groepen in complexe besluitvormingsprocessen. Gestart in exclusieve smart rooms en ontwikkeld naar een wereld van grootschalig online samenwerken. Ondernemerschap vraagt om continue aanpassing op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Samen met en voor anderen. 

Kwaliteiten
Wat anderen mij teruggeven: prettige samenwerking, analytische kijk op het geheel, komt tot de essentie, creëert een sfeer van vertrouwen, katalysator. 

Achtergrond
Bedrijfseconomie aan Maastricht University, met een specialisatie in Bestuurlijke Informatiekunde. Ervaring op het gebied van projectmanagement, sales, management, consultancy, facilitatie en training. 

Typisch Danny
Mijn passies, muziek en faciliteren, hebben veel overeenkomsten. Naar elkaar luisteren, afstemmen en ruimte geven zijn essentiële vaardigheden die het gezamenlijke resultaat als muziek in de oren doet laten klinken.