Drijfveer
Samenwerken binnen teams gaat niet vanzelf. Gelukkig bestaan er vele mogelijkheden om samenwerking te versterken en verbeteren. Daar waar technologie helpt om groepen beter te laten samenwerken voor een optimaal gezamenlijk resultaat. Daar waar technologie teams in staat stelt om structuren te doorbreken en een werkelijke sprong te maken. Daar is waar mijn passie is.

Ondernemerschap
Meer dan 20 jaar ben ik actief op het gebied van Group Decision Support Systems. Dat gebied heeft zich ontwikkeld van exclusieve smart rooms naar een wereld van samenwerken in de cloud. Ondernemerschap vraagt dus een continue aanpassing van je product- en dienstverlening naar nieuwe mogelijkheden. Samen met en voor je klant.

Kwaliteiten
Ik kan zelf over mijn kwaliteiten vertellen, maar veel waardevoller is wat klanten mij hebben teruggegeven: prettige samenwerking, analytische kijk op het geheel, komt tot de essentie, weet een juiste sfeer te creëren, katalysator.

Achtergrond
Bedrijfseconomie aan de Maastricht University, met een specialisatie in Bestuurlijke Informatiekunde. Ervaring op het gebied van projectmanagement, sales, management, consultancy, facilitatie en training.

Typisch Danny
Mijn beide passies, muziek en faciliteren, hebben veel overeenkomsten. Naar elkaar luisteren, afstemmen en ruimte geven zijn essentiële vaardigheden die voor een klinkend resultaat onmisbaar zijn. Dat maakt samenwerken zo ‘rewarding’ en ‘fulfilling’.