Drijfveer
Mensen helpen elkaar beter te begrijpen en zich open te stellen om te ‘delen en samen te werken’ met elkaar en met hun klanten. Ik zoek daarbij altijd naar nieuwe vormen om eerst contact te maken en te verbinden.

Ondernemerschap
Ruim 25 jaar werk ik ondernemend, waarvan de laatste 13 jaar als zelfstandig ondernemer. Samen met partners heb ik verschillende dienstverlenende initiatieven ontwikkeld en uitgeprobeerd op het gebied van klantgerichtheid, innovatie en het verbeteren van de samenwerking tussen mensen in teams, tussen teams en met klanten of andere stakeholders, zowel in fysieke als online interactie.

Kwaliteiten
Sterk in verbinden door te luisteren, samen te vatten én daardoor te begrijpen. Altijd uitzoomen om de verbanden van de hele puzzel te zien. Anderen helpen door hun interactie met elkaar te faciliteren, te anticiperen en/of te interveniëren wanneer dat nodig is. Mijn creatief vermogen stelt mij in staat om altijd een (nieuwe) weg te vinden om mijn klanten te helpen hun gezamenlijke weg te vinden en daarmee hun resultaat te bereiken.

Achtergrond
Bedrijfskundig Econoom (Erasmus Universiteit) gespecialiseerd in (klantgerichte) marketing, sales en service. Ik werk als adviseur, trainer en coach. Ik doe dat op een faciliterende wijze.

Typisch Frans
Altijd initiërend met nieuwe ideeën om mensen te helpen samen te komen en het gesprek met elkaar te voeren. Een generalist in hart en nieren, continu op zoek naar duiding door het ‘hele’ plaatje te begrijpen. Als ik ergens enthousiast over ben, kun je dat aan mij zien en merken. Dan knipper ik letterlijk en figuurlijk met mijn ogen om snel vooruit te willen: doen!