Drijfveer
Ik wordt blij wanneer ik anderen kan laten excelleren in hun (persoonlijk) ondernemerschap en leiderschap. In verbinding met jezelf en met anderen als fundament voor een duurzame en resultaatgerichte samenwerking. Niet door het te vertellen maar door het samen te doen of te  ervaren. Hoe kom je van dromen naar doen.

Mijn drijfveren zijn: Geluk en zingeving, samenwerken en de ander laten excelleren.

Ondernemerschap
Vanaf 1990 ben ik zelfstandig ondernemer, tot 2009 als èèn van de founders van de franchiseformule Hypotheekshop en vanaf 2010 als initiator, verbinder en strateeg in diverse collectieven van zelfstandig professionals. Deze samenwerkingen bewegen zich op het gebied van online marketing, coaching en training van ondernemers, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap in samenwerking en participatie.  en teams. Hierbij heb ik een vernieuwende integrale aanpak ontwikkeld op succesvol samenwerken en samen ondernemen. Daarnaast besteed ik 20% van mijn tijd aan vraagstukken met een maatschappelijke relevantie of impact. Denk hierbij aan mijn bestuursfuncties bij OverRood en Stichting Otuke en de betrokkenheid bij Collectief070 en Cooperatie EVA.

Relaties, vertrouwen, transparantie, duurzaamheid en durven delen zijn belangrijke kernwaarden. Geen hiërarchische structuren met partners en opdrachtgevers maar een ondernemende- en resultaatgerichte aanpak gestoeld op duurzaam samenwerken en succesvol en relevant zijn voor klanten. Vrijheid maar geen vrijblijvendheid.

Een passie voor toekomstgericht werken, projectmatig werken en mindful organiseren. Hierbij geef ik handvatten voor goed gebruik van technologie in relatie tot aanpassing van rituelen en het bespreken van verwachtingen. Praktijkgericht organiseren van informatie, planning en data.

Kwaliteiten
Humor, scherpe observator, creatief denker en doener, verbinder, holistisch , strategisch, empathisch, ondernemend, energiek, vernieuwer levensgenieter, zingever.

Achtergrond
Gymnasium en Sportacademie. Mijn (top)sport carrière vormt een mooi en bijzonder fundament bij team- en organisatie vraagstukken zoals hoe ontstaat flow, hoe ontstaat vertrouwen en hoe haal je meer uit talenten.  Ik volg al 56 jaar de school of life. School voor coaching en mediation en diverse vakopleidingen in de financiële branche.  Ruime ervaring in netwerkgericht ondernemerschap, vernieuwende samenwerkingsconcepten en vormen van ondernemerschap. Gericht op klantgericht werken, leiderschap, online samenwerken, netwerken en c0mmunities en ontwikkelen van collectieve ondernemingen. Vooral wijs geworden door te doen, te vallen en weer opstaan. Een echte lefgozer.

Typisch Jeffrey
Mijn persoonlijke uitspraak is: Niets is toeval, maar zo toeval bestaat kun je het een beetje helpen.(serendipity). Een andere is: “ik kan eigenlijk niks maar ben daar onwijs goed”. Vaak een mooie aanleiding voor het echte gesprek over samenwerken en meer resultaat uit samenwerking. Wars van een schoolse- of methodische  aanpak. De hofnar die spiegelt en de coach of gids die mensen en organisaties helpt niet door te vertellen maar door het te laten ervaren en hen te laten doen.