Ketensamenwerking

Hoe we je kunnen helpen

Duurzame samenwerking in de keten

Voor managers, beleidsmakers, directeuren die samen met partners ( leveranciers,  klanten, overheid, kennisinstellingen) een duurzame verandering in de keten tot stand willen brengen.  

Je wordt geconfronteerd met regels, wetgeving, markt- en maatschappelijke uitdagingen die impact hebben op je organisatie en waarbij je anderen nodig hebt om ze op te lossen.  

Hoe werk je samen met diverse stakeholders in de keten of sector waarbij er verschillen zijn in belang, ambitie en urgentie.  

Je streeft naar duurzame en strategische samenwerking met ketenpartners waarbij rekening wordt gehouden met ieders belang en er oog is voor maatschappelijke veranderingen. 

In onze aanpak richten we ons op een open en transparante dialoog waarbij alle behoeften, belangen en knelpunten op tafel komen. Hierbij sturen wij op een proces van co-creatie, creativiteit en nieuwe perspectieven.  

Resultaten 

 

  • Strategische samenwerking 
  • Meer interne betrokkenheid bij strategische samenwerking 
  • Meer maatschappelijke bijdrage 
  • (Sociale-) innovatie 
  • Klant betrokkenheid 

 

“Deze manier is prettig. Ik hou niet van schreeuwers en negatievelingen Iedereen kan eigen inbreng leveren en alles wordt gelijkelijk behandeld.“

Participatie traject duurzaam bouwen
Een inwoner - Gemeente Alphen a/d Rijn

“Zeer geslaagde participatie: mooie feedback, veel concrete ideeën en draagvlak voor verandering. Nu enthousiasme omzetten in actie!”

 

Vijf ROC’s in Zuid Holland
- 5 ROC's in Zuid Holland

“Zeer fijne samenwerking, brede participatie met alle stakeholders, Draagvlak voor gezamenlijke oplossingen ontstaan in open setting”

Nationale Eiwit Strategie
- Ministerie van LNV

Omdat samen zoveel effectiever- en leuker is