In de training Personal Branding leer je duidelijk te zijn wie je bent, waar je voor staat en hoe je dat toepast om effectiever te zijn in je dagelijkse contacten met collega’s en klanten.

In je werk en privé kom je veel mensen tegen met wie je geacht wordt samen te werken. Vaak duurt het even voordat je achterhaalt hebt met wie jij te maken hebt. Andersom geldt dat ook. Er is geen vast format waarmee mensen zich aan elkaar voorstellen. Dat hoeft ook niet. Aan de andere kant zou het wel helpen als mensen zich bewust zijn welke elementen van belang zijn om van elkaar te weten, waardoor je samen sneller en meer uit een contact en daarmee uit de relatie haalt.

De inhoud van de opleiding/training

In deze training van 2 dagdelen komen de volgende leerdoelen aan bod:

• De waarde van personal branding
• Het belang van personal branding in je werk met collega’s en klanten
• Hoe componeer je je eigen brandprofiel en hoe kun je daarmee variëren
• Hoe werkt jouw brandprofiel in online en offline interactie?
• Hoe pas je brand-profiel succesvol toe in je werk?

Wat je verder nog moet weten over deze opleiding/training

Voor wie is deze training

Deze training is geschikt voor iedereen die effectiever wil zijn in interactie met collega’s en/of klanten.

Mensen die (te) bescheiden zijn, leren hoe ze duidelijker kunnen zijn in wat ze kunnen betekenenvoor anderen, zonder daarmee zichzelf te verliezen of te verloochenen.

Mensen die (te) blufferig zijn, leren hoe ze door minder uitgesproken te zijn, duurzamer contact kunnen maken dan voorheen.

Ieder mens beschikt over een hele verzameling van sterke en zwakke eigenschappen, kenmerken, drijfveren, competenties en talenten. Om tot een effectief brand-profiel te komen geldt het volgende principe:
“niet het vele is goed, maar het goede is veel”. M.a.w. less is more. Samen vinden we jouw juiste mix.

Na deze training ben je bewust van de kracht van een duidelijk brand-profiel voor jezelf, heb je je brand-profiel ingevuld en/of verbeterd en kun je het vanaf de volgende dag toepassen in je online en offline contacten met collega’s en klanten.

 

STAP BUDGET

In het kader van zelfontwikkeling of her- of omscholing is er een mogelijkheid het STAP budget van € 1.000,- aan te vragen. Check hier wat deze regeling inhoudt en of u er voor in aanmerking komt Meer weten over het STAP Budget?